Superfoods uit de bijenkast

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met datgene wat zij in hun mond stoppen; hun voeding. Ook bijen leveren ons een aantal voedingsmiddelen die een zeer hoog gehalte hebben aan antioxidanten en voedingsstoffen. In deze workshop leer je alles over deze superfoods uit de bijenkast:

We beginnen de middag met een honingproeverij, waarin je leert over de verschillende soorten honing en hun specifieke werking voor je gezondheid. Want welke honingsoort moet je nu kiezen voor je gezondheid? Hierna gaan we natuurlijk ook de andere producten proeven, waarbij je zult leren waarom deze producten zo gezond zijn en wat ze voor jou in je voeding kunnen betekenen. Natuurlijk gaan we ook praktisch aan de slag en leer je hoe je de superfoods uit de bijenkorf kunt gebruiken en verwerken in recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een super-energie-balletje met bijenpollen en rauwe chocola, powerrepen met zaden, pollen en honing of een super-smoothie met royal jelly?! Je gaat naar huis met een aantal zelf gemaakte superfood producten, verrassende recepten en een dosis nieuwe inspiratie.

Datum
Op aanvraag

Tijdsduur
De workshop duurt ongeveer 3,5 uur.

Bijdrage
59 euro per persoon (inclusief koffie en thee, lunch en reader)

Locatie

Op aanvraag of naar eigen wens

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur.  Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Wij zijn gebonden aan een maximum aantal deelnemers voor deze workshop, dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU