Natuurlijke lichaamsverzorging met bijenproducten

natuurlijke lichaamsverzorgingNatuurlijke lichaamsverzorging is effectiever door het toevoegen van bijenproducten. Deze lesdag zal in het teken staan van de uitwendige natuurlijke verzorging van het lichaam met bijenproducten. Bijenproducten kunnen niet alleen bijdrage aan het verzorgen van de huid, maar ook bijvoorbeeld aan de reiniging van de huid. Bijenproducten kunnen daarnaast worden ingezet in een behandeling om huidproblemen te voorkomen of te verminderen. Bijenproducten werken over het algemeen zacht, maar uiterst effectief.

Verschillende toepassingen van bijenproducten en hoogwaardige andere natuurlijke producten in de natuurlijke lichaamsverzorging zullen worden besproken, zoals badproducten, doucheproducten, deodorants en huidverzorgingsproducten. Je zult deze les met verschillende basisstoffen en verwerkingsmethoden kennismaken. Tijdens deze les zullen we ook in gaan op de belangrijkste verschillen tussen natuurcosmetica en reguliere cosmetica. In de middag maken we natuurlijk onze eigen natuurcosmetische lichaamsverzorgingsproducten, die je natuurlijk mee naar huis mag nemen en thuis kunt uitproberen.

Datum

11 juni 2021

Tijd

Een dag van 10:30 – 16:00 uur

Kosten

100 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/ thee met wat lekkers, water, fruit, lunch, gezichtsbehandeling, eigen gemaakte producten en uitgebreide reader in PDF.
NB: Deze workshop is onderdeel van de opleiding tot apicosmetica specialist. Bij het volgen van de gehele opleiding geldt een korting van 10%.

Locatie

Herbiatic: Haal meer uit de natuur!
Visdael 8
47533 Kleve
Net over de grens bij Arnhem/ Nijmegen.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur.  Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 14 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2022)
MENU