Koninginnegelei en darrenbroed: bijzondere energie uit de bijenkast

Koninginnegelei wordt in Nederland vaak Royal Jelly genoemd en is als voedersap voor de koningin de enige beslissende factor of een bevruchte eicel uitgroeit tot een koningin of tot een werkbij. Kun je nagaan hoe krachtig dit bijenproduct is! Op deze dag zullen we in gaan op de bijzondere kracht van koninginnegelei. Een nieuwe ontwikkeling binnen de apitherapie is het gebruik van darrenbroed (ook wel apilarnil genoemd) als vervanger voor het dure en exclusieve koninginnegelei. Ook darrenlarven worden gevoed met een speciaal voedersap dat heel erg lijkt op dat van de koningin. Daarom zullen we ook hier op in gaan. Natuurlijk gaan we ook deze workshopdag weer praktisch aan de slag en maken we producten met koninginnegelei, zoals onze eigen natuurlijke energie-elixer.

Datum van het apitherapie evenement

Deze workshop wordt niet meer apart ingepland en vormt enkel nog onderdeel van de Apitherapie Basisopleiding. Wil je enkel dit onderdeel volgen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Tijdsduur

10.00- 17.00 uur

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 117,50 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie basisopleiding. .
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Locatie

Omgeving randmeren

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 16 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

pe=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU