In je sas met bijenwas

Deze workshop staat in het teken van bijenwas en wat je er (zelf) mee kunt doen. We zullen in gaan op de eigenschappen van bijenwas en het zowel inwendig als uitwendig toepassen van bijenwas. Ook de encaustic art (bijenwaskunst), waarbij de kleuren, patronen en structuren die tijdens het bijenwasschilderen ontstaan op een intuïtieve manier worden gebruikt om iets te weten te komen over jezelf of een ander, zal hierbij worden besproken. De middag zal in het teken staan van het toepassen van bijenwas bijvoorbeeld voor zalven en crèmes, lippenbalsems, warmte gevende pakkingen en oorkaarsen. We sluiten de dag dan ook af met het oefenen van een oorkaarsbehandeling. Je gaat weer naar huis met nieuwe kennis, je zelfgemaakte producten en een inspirerende ervaring van een oorkaarsbehandeling.

Datum
zondag 4 februari 2017

Tijdsduur
10.30 – 16.00 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie basisopleiding of workshopreeks.
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Verzorging
De workshopdagen zijn op basis van all inclusive. Dit houdt in dat er koffie/ thee met iets lekkers, water, fruit en een lunch (bestaande uit een maaltijdsoep of salade (wil je iets anders eten, dan dien je dit zelf mee te nemen) zal zijn. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp. Daarnaast worden er iedere lesdag apitherapeutische producten gemaakt die je natuurlijk mee naar huis mag nemen en thuis kunt uitproberen! Je ervaringen hiermee horen we natuurlijk graag.

Locatie
Deze apitherapie-workshop wordt gegeven in Edelstenenwinkel Karbonkel. Het adres is:

Edelstenenwinkel Karbonkel
Steynlaan 28
3701 EG Zeist

Kijk voor meer informatie over de leslocatie op de website van Karbonkel.

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur.  Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 14 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

(2018)
MENU