In je sas met bijenwas

Deze workshop staat in het teken van bijenwas en wat je er (zelf) mee kunt doen. We zullen in gaan op de eigenschappen van bijenwas en het zowel inwendig als uitwendig toepassen van bijenwas. Ook de encaustic art (bijenwaskunst), waarbij de kleuren, patronen en structuren die tijdens het bijenwasschilderen ontstaan op een intuïtieve manier worden gebruikt om iets te weten te komen over jezelf of een ander, zal hierbij worden besproken. De middag zal in het teken staan van het toepassen van bijenwas bijvoorbeeld voor zalven en crèmes, lippenbalsems, warmte gevende pakkingen en oorkaarsen. We sluiten de dag dan ook af met het oefenen van een oorkaarsbehandeling. Je gaat weer naar huis met nieuwe kennis, je zelfgemaakte producten en een inspirerende ervaring van een oorkaarsbehandeling.

Datum van het apitherapie evenement

Deze workshop wordt niet meer apart ingepland en vormt enkel nog onderdeel van de Apitherapie Basisopleiding. Wil je enkel dit onderdeel volgen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Tijdsduur

10.00- 17.00 uur

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 117,50 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie basisopleiding. .
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Locatie

Omgeving randmeren

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 16 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

pe=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]required=’1’/][/contact-form]

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU