In je sas met bijenwas

Deze workshop staat in het teken van bijenwas en wat je er (zelf) mee kunt doen. We zullen in gaan op de eigenschappen van bijenwas en het zowel inwendig als uitwendig toepassen van bijenwas. Ook de encaustic art (bijenwaskunst), waarbij de kleuren, patronen en structuren die tijdens het bijenwasschilderen ontstaan op een intuïtieve manier worden gebruikt om iets te weten te komen over jezelf of een ander, zal hierbij worden besproken. De middag zal in het teken staan van het toepassen van bijenwas bijvoorbeeld voor zalven en crèmes, lippenbalsems, warmte gevende pakkingen en oorkaarsen. We sluiten de dag dan ook af met het oefenen van een oorkaarsbehandeling. Je gaat weer naar huis met nieuwe kennis, je zelfgemaakte producten en een inspirerende ervaring van een oorkaarsbehandeling.

Data van het apitherapie evenement

dinsdag 8 juni en dinsdag 15 juni 2021

Tijdsduur

19.30 – 21.30 uur

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie basisopleiding. .
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Concept

Je kunt het evenement volledig vanuit huis volgen. Wij maken gebruik van verschillende lesmethoden om er voor te zorgen dat je met alle facetten en (behandel)mogelijkheden van het inzetten van bijenproducten ter ondersteuning van de gezondheid kennis kunt maken. Wij maken gebruik van online lesmateriaal in tekst en beeld en verschillende verwerkingsopdrachten. Daarnaast zullen wij online presentaties, vragen- en discussieuren organiseren. Deze zullen in de avonduren plaatsvinden. Tevens ontvang je een lespakket per post waarmee je zelf aan de slag kunt gaan om bijenproducten met al je zintuigen beter te leren kennen en samengestelde apitherapeutische producten te ontwikkelen.

Locatie

Deze apitherapie-workshop wordt online gegeven en kan dan ook vanuit eigen huis of locatie naar keuze worden gevolgd.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 15 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

pe=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]required=’1’/][/contact-form]

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2021)
MENU