De genezende kracht van Honing

Honing is niet alleen lekker, maar is ook zeer breed medicinaal inzetbaar. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de genezende werking van honing en de toepassingen van honing binnen de apitherapie. Ook behandelen we de verschillende soorten honing inclusief de verschillende geneeskrachtige eigenschappen die hier aan worden toegeschreven en gaan we in op de combinatie van honing en kruiden. We sluiten de workshopdag af met het aanleren (en wanneer je zelf wil ook ondergaan) van de ontgiftende en versterkende traditionele Russisch-Tibetaanse honingmassage. Een unieke kans in Nederland om deze speciale massagevorm te leren! Je gaat naar huis met een persoonlijk potje honing, nieuwe nuttige kennis over het inzetten van honing bij medische problemen en een inspirerende ervaring (die klaar is om door te geven)!

Datum
vrijdag 27 november 2020
of
zaterdag 28 november 2020

Tijdsduur
10.00 – 16.00 uur

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie opleiding of workshopreeks .
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Verzorging
De workshopdagen zijn inclusief koffie/ thee met iets lekkers, water en fruit. Een lunchpakket dient zelf te worden meegenomen. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp. Daarnaast worden er iedere lesdag apitherapeutische producten gemaakt die je natuurlijk mee naar huis mag nemen en thuis kunt uitproberen! Je ervaringen hiermee horen we natuurlijk graag.

Locatie
Deze apitherapie-workshop wordt gegeven op de leslocaties.

Vrijdag:
Herbiatic: Haal meer uit de natuur!
Visdael 8
47533 Kleve
Duitsland (net over de grens tussen Nijmegen en Arnhem)

Zaterdag:
Cursusruimte Imkervereniging Horst en omstreken in het Zoemhukske
Kasteellaan 3
5961 BW Horst

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur.  Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 14 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2020)
MENU