De genezende kracht van Honing

Honing is niet alleen lekker, maar is ook zeer breed medicinaal inzetbaar. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de genezende werking van honing en de toepassingen van honing binnen de apitherapie. Ook behandelen we de verschillende soorten honing inclusief de verschillende geneeskrachtige eigenschappen die hier aan worden toegeschreven en gaan we in op de combinatie van honing en kruiden. We sluiten de workshopdag af met het aanleren (en wanneer je zelf wil ook ondergaan) van de ontgiftende en versterkende traditionele Russisch-Tibetaanse honingmassage. Een unieke kans in Nederland om deze speciale massagevorm te leren! Je gaat naar huis met een persoonlijk potje honing, nieuwe nuttige kennis over het inzetten van honing bij medische problemen en een inspirerende ervaring (die klaar is om door te geven)!

Datum van het apitherapie evenement

Deze workshop wordt niet meer apart ingepland en vormt enkel nog onderdeel van de Apitherapie Basisopleiding. Wil je enkel dit onderdeel volgen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Tijdsduur

10.00- 17.00 uur

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 117,50 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie basisopleiding. .
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Locatie

Omgeving randmeren

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 16 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

pe=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU