De genezende kracht van Honing

Honing is niet alleen lekker, maar is ook zeer breed medicinaal inzetbaar. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de genezende werking van honing en de toepassingen van honing binnen de apitherapie. Ook behandelen we de verschillende soorten honing inclusief de verschillende geneeskrachtige eigenschappen die hier aan worden toegeschreven en gaan we in op de combinatie van honing en kruiden. We sluiten de workshopdag af met het aanleren (en wanneer je zelf wil ook ondergaan) van de ontgiftende en versterkende traditionele Russisch-Tibetaanse honingmassage. Een unieke kans in Nederland om deze speciale massagevorm te leren! Je gaat naar huis met een persoonlijk potje honing, nieuwe nuttige kennis over het inzetten van honing bij medische problemen en een inspirerende ervaring (die klaar is om door te geven)!

Data van het apitherapie evenement

dinsdag 16 februari en dinsdag 23 februari

Tijdsduur

19.30 – 21.30 uur

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.
Deze workshop vormt onderdeel van de apitherapie basisopleiding. .
Kijk ook op de pagina apitherapie opleiding/ workshopreeks voor een overzicht van alle workshopdagen!

Concept

Je kunt het evenement volledig vanuit huis volgen. Wij maken gebruik van verschillende lesmethoden om er voor te zorgen dat je met alle facetten en (behandel)mogelijkheden van het inzetten van bijenproducten ter ondersteuning van de gezondheid kennis kunt maken. Wij maken gebruik van online lesmateriaal in tekst en beeld en verschillende verwerkingsopdrachten. Daarnaast zullen wij online presentaties, vragen- en discussieuren organiseren. Deze zullen in de avonduren plaatsvinden. Tevens ontvang je een lespakket per post waarmee je zelf aan de slag kunt gaan om bijenproducten met al je zintuigen beter te leren kennen en samengestelde apitherapeutische producten te ontwikkelen.

Locatie

Deze apitherapie-workshop wordt online gegeven en kan dan ook vanuit eigen huis of locatie naar keuze worden gevolgd.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 15 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

pe=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2021)
MENU