Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Workshop Anti-aging gezichtsverzorging - Bee Healthy

Anti-aging gezichtsverzorging

gezichtsverzorging-honing-vierkantDeze lesdag zal in het teken staan van het verwennen van de gezichtshuid met bijenproducten en andere mooie natuurproducten. We zullen ingaan op het nut van gezichtsverzorging en hoe je dit het beste doet. Het uitwendig gebruik van bijenproducten is ook uitstekend geschikt als anti-aging maatregel, dus ook hier zullen we zeker aandacht aan besteden. In de middag leer je een volledige apicosmetische gezichtsbehandeling te geven, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende bijenproducten en andere hoogwaardige natuurlijke stoffen. Natuurlijk worden de gebruikte producten zelf gemaakt. Je gaat naar huis met de ervaring van het geven en ontvangen van een gezichtsbehandeling, een grondig gereinigde en verzorgde huid en een potje anti-aging crème met bijengif.

Datum

16 april 2021

Tijd

Een dag van 10:00 – 16:00 uur

Kosten

99 euro per persoon. Dit is inclusief koffie/ thee met wat lekkers, water, fruit, lunch, gezichtsbehandeling, eigen gemaakte producten en uitgebreide reader in PDF.
NB: Deze workshop is onderdeel van de opleiding tot apicosmetica specialist. Bij het volgen van de gehele opleiding geldt een korting van 10%.

Locatie

Herbiatic: Haal meer uit de natuur!
Visdael 8
47533 Kleve
Net over de grens bij Arnhem/ Nijmegen.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur.  Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per jaar maximaal 14 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU