Workshops

Bee Healthy biedt verschillende workshops aan. We organiseren publieke workshops, maar kunnen ook een workshop afstemmen op uw wensen. Bijvoorbeeld voor een origineel bedrijfsuitje of kinderpartijtje. Kijk in het menu voor uitgebreidere informatie over onze workshops. Of neem gerust contact op voor een workshop op maat.

Workshop mogelijkheden

Een interactieve lezing, samen crèmes maken op basis van bijenwas, een workshop cosmetische gezichtsbehandeling met bijenproducten of een workshop over de superfoods uit de bijenkorf: alles is mogelijk.

Apitherapie Opleiding

Daarnaast starten we vanaf oktober 2015 met de eerste apitherapie opleiding in Nederland. Tijdens deze opleiding zul je leren hoe je de diverse geneeskrachtige bijenproducten toe kunt passen voor je eigen gezondheid. Deze opleiding of workshopreeks bestaat uit 6 lessen, die eventueel ook afzonderlijk als losse workshop gevolgd kunnen worden.
De volgende workshops zijn los te bezoeken: gezond met apitherapie, de genezende kracht van honing, propolis: natuurlijk antibioticum, essentiële aminozuren uit bijenpollen & bijenbrood, royal jelly & darrenbroed, zo in je sas met bijenwas. Klik voor meer informatie en actuele data op de linkjes.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU