Categorieën
Geen categorie

Wij verwelkomen een nieuwe docent

Vanaf komend lesjaar zal Marjanne Jager onderdeel zijn van ons docententeam. Zij zal bijzondere workshops gaan geven, waarin de kracht van apitherapie wordt gecombineerd met de kracht van voetreflextherapie. Graag stelt zij zich aan je voor!

marjanne de jager

Ik ben Marjanne Jager 37 jaar woon samen met Gertjan in het mooie Wierden. Van oorsprong ben ik ambulant en activiteiten begeleider. Dit heb ik gedaan sinds 2002 en doe dit nu nog steeds 2 dagen in de week. In 2013 kwam ik in aanraking met voetreflex therapie en toen was ik verkocht. Na eerst een korte basiscursus bij een voetreflex therapeut te hebben gevolgd. Heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik de 3 jarige HBO opleiding van voetreflexPlus therapeut gevolgd in Wijhe. Dit trok me omdat je bij deze opleiding zowel Westers als Chinees wordt geschoold. Het viel mij al snel op dat je met het Chinese stuk precies bij de kern van het probleem komt waar we bij de Westerse visie vaak alleen aan symptoom bestrijding doen.. wat heel jammer is. Mijn droom is dat op een dag Westerse en Oosterse geneeskunde hand en hand gaan en we van elkaar mogen leren en elkaar kunnen versterken. Ik hoop dat nog ooit mee te mogen maken! In 2018 kwam het imkeren op mijn pad en heb ik een basis cursus imkeren gevolgd. Middels het imkeren kwam ik in aanraking met de opleiding tot Apitherapie therapeut bij Bee Healthy, deze heb ik met succes afgerond in 2020. En vanaf toen besloot ik om de voetreflex en de Apitherapie samen te smelten in de praktijk. Omdat beiden de werking van elkaar versterken en je zo een optimaal resultaat kunt bereiken voor je klanten. En daar is het waar het mij om gaat. Ik wil altijd het beste voor mijn klanten, In de praktijklessen die ik voor Bee Healthy ga geven wil ik jullie graag meegeven wat voetreflex in combinatie met Apitherie voor jou kan betekenen. Ik kijk er enorm naar uit jullie allemaal te mogen ontmoeten later dit jaar!

Mocht je meer willen weten over mijn praktijk kijk dan eens op www.balanced-feet.nl of volg mij via Facebook onder Balanced Feet. Wil je mee weten over mijn bijen avonturen ben ik te volgen op Facebook onder Imkerij de Natuurelf.

Een bijzondere groet,

Marjanne Jager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU