Categorieën
Geen categorie

Wat zijn apitherapeutische krachtmixen?

bijenkrachtmixKrachtmixen zijn combinaties van meerdere bijenproducten. In heel veel gevallen worden aan krachtmixen in ieder geval bijenpollen en honing aan toegevoegd, maar dat hoeft niet altijd. Door verschillende bijenproducten te combineren kunnen verschillende medicinale effecten en verschillende gradaties van werking worden bereikt. Met name in de voormalige Oostbloklanden kennen bijenkrachtmixen een goede reputatie binnen de natuurlijke (volks)geneeskunde. Krachtmixen worden daar al honderden jaren ingezet als voedingssupplement. In Nederland zijn wij de werking van bijenproducten helaas grotendeels vergeten. Hoewel wij van Bee Healthy er natuurlijk alles aandoen om bijenproducten wee in de schijnwerpers te zetten!

Werking van apitherapeutische krachtmixen

Krachtmixen zijn eigenlijk voedingssupplementen. Door verschillende bijenproducten te combineren kunnen verschillende medicinale effecten worden bereikt. Krachtmixen activeren en ondersteunen ook altijd ons eigen zelfhelendvermogen. Daarnaast bevatten krachtmixen uiteraard veel goede voedingsstoffen of andere voor ons lichaam bruikbare stoffen. Zo wordt de stofwisseling ondersteund wat effect heeft op ons gehele lichaam en de geest. Hierdoor voelen mensen zich tijdens en na gebruik vaak beter en ervaren ze zowel lichamelijk als geestelijk meer energie. De inhoudsstoffen van de verschillende bijenproducten stimuleren bovendien een gezonde werking van het immuunsysteem, regeneren onze cellen en werken anti-aging.

Meer weten over krachtmixen?

Wil je meer weten over de werking en het zelf maken van verschillende krachtmixen? Geef je dan op voor onze workshop bijenpollen en bijenbrood waarin we hier verder op in zullen gaan. Bijenpollen worden namelijk vaak gebruikt in krachtmixen vanwege de brede werking op ons lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU