Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Voetmassage met warme honing - Bee Healthy Apitherapie

Voetmassage met warme honing

Toe aan ontspanning? Letterlijk uit je hoofd getrokken worden? Wij hebben de perfecte oplossing: een voetmassage met warme honing. Deze voetmassage werkt door de gecombineerde werking van de warmte van de honing en de speciale massagegrepen rustgevend. Dus wacht niet langer, maar maak een afspraak!

Voor wie?


De voetmassage is voor iedereen geschikt. Ook kinderen vinden deze vaak heerlijk.

Prijs


30 euro (+/- 30 minuten)

Ervaringen


“Ik vind deze voetmassage fantastisch! Het zorgde er voor dat ik me zeer goed kon ontspannen. Ik viel zelfs bijna in slaap. Ik gun me de massage zeker nog een keer, dus Ruby tot ziens!”

Afspraak maken


Wilt u zich laten verwennen tijdens een honingmassage? Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Ruby van den Heuvel. Uiteraard is het ook mogelijk deze doeltreffende techniek zelf te leren tijdens onze workshop rondom lichaamsverzorging met bijenproducten.
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU