Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Retreat geïnspireerd door de bij, thema honing en massage

Retreat: geïnspireerd door de bij

Thema Honing en Massage

In het prachtige heuvelachtige landschap van het Sauerland kom je door middel van honing dichter bij jezelf en de natuur. Tijdens deze retreat zullen honingbijen ons leiden op weg naar inspiratie. Je ervaart de kracht van honing in zijn pure vorm en door middel van massages.

bijen retreat

Programma

Je komt aan op donderdag laat in de middag. We zullen gezamenlijk eten en hebben tijd om kennis te maken met elkaar. De volgende dag starten we na het ontbijt met een stukje theorie over honing en massagetechnieken. In de middag na de lunch zullen we praktisch aan de slag gaan. Na het gezamenlijk diner is er mogelijkheid tot een wandeling, of genieten van vrije tijd. Op zaterdag gaan we na het ontbijt verder met massagetechnieken. ’s Middags na de lunch ontdekken we samen het leven van de honingbij en meer mogelijkheden van honing. Bij goed weer zullen we dit combineren met een heerlijke wandeling. Na het gezamenlijke diner kunnen we samen genieten van muziek en een drankje. Op zondag na het ontbijt zullen we voor het laatst samen komen. We sluiten ons weekend gezamenlijk af. Na de lunch gaat ieder hopelijk uitgerust en geïnspireerd richting huis. 

Data 2020

De geïnspireerd door de bij retreat vindt plaats van 29 oktober 16.00 uur tot en met 1 november 14.00 uur.

Locatie

De retreat vind plaats bij Savita: Centrum voor natuurlijk leven en genezen. Het adres is:

In der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld
Duitsland

Kosten

De kosten voor het volledige weekend (op basis van all inclusive) bedragen 349 euro. Alle maaltijden zijn vegetarisch.

Aanmelden of vragen

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Wij hebben slechts plaats voor 20 deelnemers, dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU