Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Proeverij uit de bijenkast - Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy

Proeverij uit de bijenkast

Er zijn meer bijenproducten dan honing! Mesut Bayrakdar neemt je tijdens deze middag graag mee in de wondere wereld van de bijenkast. Maak tijdens deze middag op het Bijenpark in Rotterdam kennis met de verschillende bijenproducten. Verschillende bijenproducten zullen direct vanuit de bijenkasten worden voorgesteld, worden bekeken, worden geoogst en worden geproefd. Je zult versteld staan van het verschil aan smaken en texturen!

imker Mesut Bayrakdar

Datum
5 juni 2022

Tijdsduur
14.00 – 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 59 euro per persoon.

Docent
Mesut Bayrakdar

Verzorging
De workshopdagen zijn op basis van all inclusive. Dit houdt in dat er koffie/ thee met iets lekkers en water zal zijn. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie
ABHealthy op het Bijenpark in Rotterdam.
Adres:
Maeterlinckweg
3076 GA Rotterdam

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan de bijenkastlucht workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU