Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Workshop oxymel - oer-medicijn uit honing en azijn

Oxymel: ‘Oer-medicijn uit honing en azijn’

Al in de Grieks-Romeinse tijd bekend, maar op dit moment volledig opnieuw ontdekt, de oxymel. Het natuurlijke geneesmiddel uit honing en azijn is eenvoudig zelf samen te stellen en is breed in te zetten voor onze gezondheid. Oxymel kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor hoest en verkoudheid, spijsverteringsproblemen, ondersteuning van het immuunsysteem en isotonische drank voor sporters. Tijdens deze workshopdag zullen we in gaan op de (ver)werking van de combinatie van honing en azijn. Ook zal de mogelijkheid tot het toevoegen van medicinale kruiden worden besproken. Uiteraard zullen we tijdens de workshop praktisch aan de slag gaan en een aantal gezondheid bevorderende producten gaan maken.

oxymel maken

Bee Healthy with oxymel!

Datum

16 augustus

Tijdsduur

10.30 – 16.00 uur.

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.

Verzorging

De workshopdagen zijn inclusief koffie/ thee met iets lekkers en water zal zijn. Een lunch dient zelf meegenomen te worden. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie

Herbiatic, net over de grens tussen Nijmegen en Arnhem.
Adres:
Visdael 8
47533 Kleve
Duitsland

Docent

Ruby van den Heuvel

Aanmelden of vragen oxymel workshop?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan de oxymel workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU