Opleiding Russische honingmassage

Tijdens deze dagopleiding gaan we intensief aan de slag met de Russische honingmassage. In deze bijzondere massage wordt de werking van honing gecombineerd met speciale greeptechnieken. Honingmassage is een vorm van bindweefselmassage, waaraan onder andere een ontslakkende en ontgiftende werking wordt toegeschreven. Deze massagevorm heeft een diepgaande en helende werking.

Tijdens de intensieve dagopleiding zul je, je de verschillende massagetechnieken van de Russische honingmassage eigen maken. Naast dat we praktisch aan de slag gaan met masseren, gaan we uiteraard ook in op de werking en de herkomst van honing. Zo kom je beslagen ten ijs wanneer je de massage later gaat toepassen in je massagepraktijk of praktijk voor energetische, complementaire en/ of alternatieve geneeskunde. Deze opleiding is ideaal voor de (massage)therapeut die een nieuwe techniek wil leren, waarbij honing op een unieke wijze wordt ingezet.

Ervaar het zelf en meld je onder aan de pagina aan voor de opleiding!

Data dagopleiding honingmassage

Momenteel staat deze opleiding niet gepland.

Tijdsduur

10.00 – 16.00 uur (Lunchpauze van 12.30-13.30 uur)

Kosten

De kosten voor de honingmassage dagopleiding bedragen 159 euro inclusief BTW per persoon.

Verzorging

De workshopdagen zijn inclusief koffie/ thee met iets lekkers en water. Voor de lunch willen we je vragen een gerecht mee te nemen om met zijn allen te delen. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom na de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie

Deze honingmassage dagopleiding wordt door ons georganiseerd bij Hoeve ’t Hemelmüske aan de Peelweg 3, 5995 SG Kessel (Nederland). Hier zijn eventueel ook overnachtingsmogelijkheden.

Docent

Kim Vaessen-Joosten

Aanmelden of vragen

Aanmelden is momenteel niet mogelijk.

MENU