Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Opleiding Russische honing massage - Bee Healthy

Opleiding Russische honingmassage

Tijdens deze dagopleiding gaan we intensief aan de slag met de Russische honingmassage. In deze bijzondere massage wordt de werking van honing gecombineerd met speciale greeptechnieken. Honingmassage is een vorm van bindweefselmassage, waaraan onder andere een ontslakkende en ontgiftende werking wordt toegeschreven. Deze massagevorm heeft een diepgaande en helende werking.

Tijdens de intensieve dagopleiding zul je, je de verschillende massagetechnieken van de Russische honingmassage eigen maken. Naast dat we praktisch aan de slag gaan met masseren, gaan we uiteraard ook in op de werking en de herkomst van honing. Zo kom je beslagen ten ijs wanneer je de massage later gaat toepassen in je massagepraktijk of praktijk voor energetische, complementaire en/ of alternatieve geneeskunde. Deze opleiding is ideaal voor de (massage)therapeut die een nieuwe techniek wil leren, waarbij honing op een unieke wijze wordt ingezet.

Ervaar het zelf en meld je onder aan de pagina aan voor de opleiding!

Data dagopleiding honingmassage

18 juni & 24 september 2022

Tijdsduur

10.00 – 17.00 uur (Lunchpauze van 13.00-14.00 uur)

Kosten

De kosten voor de honingmassage dagopleiding bedragen 149 euro per persoon.

Verzorging

De workshopdagen zijn inclusief koffie/ thee met iets lekkers en water. Een lunchpakket dient zelf te worden meegenomen. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom na de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie

Deze honingmassage dagopleiding wordt door ons georganiseerd bij Centrum voor Integrale Geneeskunde in Maasbree.

Docent

Kim Vaessen-Joosten

Aanmelden of vragen

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur.  Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen per dag maximaal 16 mensen deelnemen aan de opleiding dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU