Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Workshop Massage met Honing - Bee Healthy Apitherapie

Massage met honing

Honing is een uitstekende tussenstof voor het uitvoeren van massages. Onze ervaring is dat met het gebruik van honing verschillende vormen van massage effectiever werken. Waarom dit zo is en wat je allemaal met honing kunt tijdens massage zul je leren tijdens deze workshop. In de workshop massage met honing staan zowel de keuze van de honing als de verschillende basistechnieken van massage centraal. Uiteraard zullen we ook zelf met massage aan de slag gaan en leer je tijdens deze dag zowel de basistechnieken van de Tibetaanse honingmassage als een ontspanningsmassage met honing zelf toepassen.

honingmassage

Datum
25 september 2021

Tijdsduur
10.30 – 16.00 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.

Docenten
Mesut Bayrakdar

Verzorging
De workshopdagen zijn inclusief koffie/ thee met iets lekkers en water zal zijn. Een lunch dient zelf meegenomen te worden. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie
ABHealthy op het Bijenpark in Rotterdam.
Adres:
Maeterlinckweg
3076 GA Rotterdam

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan deze workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU