Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Workshop Inhalatie van Bijenkastlucht

Workshop Inhalatie van Bijenkastlucht

In Duitsland hebben ze enkele decennia geleden uitgevonden dat het inhaleren van bijenkastlucht (de lucht die zich in de bijenkast bevindt) verlichting en heling geeft van luchtwegklachten, sommige psychologische klachten en sommige vormen van hoofdpijn. Op deze dag zullen we de bijenkastlucht uitvoerig bespreken. We zullen in gaan op de mechaniek van de apparaten om bijenkastlucht mogelijk te maken, de werkingsmechanismen, de inhoudsstoffen en het behandelprotocol.

Tijdens deze dag zijn we te gast bij Mesut Bayrakdar van ABHealthy, die bijenkastlucht aanbiedt op het bijenpark in Rotterdam! Natuurlijk mag er geprobeerd worden (Let op: weersafhankelijk).

Datum
12 juni 2021

Tijdsduur
10.00 – 17.00 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 117,50 euro per persoon.

Verzorging
De workshop is inclusief koffie/ thee met iets lekkers en water. Een lunch dient zelf te worden meegenomen. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie
ABHealthy op het Bijenpark in Rotterdam.
Adres:
Maeterlinckweg
3076 GA Rotterdam

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan de bijenkastlucht workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU