Workshop Inhalatie van Bijenkastlucht

In Duitsland hebben ze enkele decennia geleden uitgevonden dat het inhaleren van bijenkastlucht (de lucht die zich in de bijenkast bevindt) verlichting en heling geeft van luchtwegklachten, sommige psychologische klachten en sommige vormen van hoofdpijn. Op deze dag zullen we de bijenkastlucht uitvoerig bespreken. We zullen in gaan op de mechaniek van de apparaten om bijenkastlucht mogelijk te maken, de werkingsmechanismen, de inhoudsstoffen en het behandelprotocol.

Tijdens deze dag zijn we te gast bij Cyriel Lendfers in Heerlen, die bijenkastlucht aanbiedt op een bijzondere locatie! Natuurlijk mag er geprobeerd worden.

Datum
17 augustus 2019

Tijdsduur
10.30 – 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 99 euro per persoon.

Verzorging
De workshopdagen zijn op basis van all inclusive. Dit houdt in dat er koffie/ thee met iets lekkers, water en een biologische lunch zal zijn. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie
Carbon6 (Voormalig CBS gebouw), Heerlen

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan de bijenkastlucht workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

(2019)
MENU