Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Workshop Honingazijn maken - Bee Healthy Apitherapie

Honingazijn maken

Honingazijn wordt, zoals de naam al aangeeft, geproduceerd uit honing. Honingazijn heeft hierdoor zeer delicate aroma’s. Ook worden er gezondheidsbevorerende werkingen en medicinale krachten aan toegeschreven, zoals het verbeteren van de stemming, het tegengaan van uitputting en het verhogen van de productie van urine (hierdoor wordt aangegeven dat afvalstoffen beter het lichaam kunnen verlaten).

Een bekende methode voor het produceren van honingazijn is door middel van het gebruik van de zegelwas met resten honing, dat vrijkomt bij het ontzegelen van honingraten. Tijdens deze workshop zullen we hiermee aan de slag gaan en onze eigen honingazijn maken.

honingazijn maken

Datum
9 oktober 2021

Tijdsduur
14.00 – 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 59 euro per persoon.

Verzorging
De workshopdagen zijn inclusief koffie/ thee met iets lekkers en water zal zijn. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie
ABHealthy op het Bijenpark in Rotterdam.
Adres:
Maeterlinckweg
3076 GA Rotterdam

Docent
Mesut Bayrakdar en Ruby van den Heuvel

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan deze workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU