Goed in je vel met het aarde element

Tijdens deze workshop Goed in je vel met het aarde element door middel van voetreflex en apitherapie neemt voetreflex therapeut Marjanne Jager je mee in de wereld van voetreflex in combinatie met de apitherapie. Deze dag zal in het teken staan van het behandelen van spijsverteringklachten door middel van de combinatie van deze natuurlijke behandelmethoden. Chinees gezien is onze spijsvertering verbonden met het aarde element en daar vallen de organen milt en maag onder. Als deze uit balans zijn, door bijvoorbeeld veel te piekeren of heel ongezond of koud eten, kan er disbalans ontstaan in je spijsverteringsysteem. De combinatie van voetreflex en apitherapie kan deze disbalans effectief verhelpen. We gaan in de ochtend aan de slag met de theorie rondom voetreflex, aarde-element en spijsvertering. In de middag leer je een spijsverteringsmassage van de voet geven en maak je kennis met de verschillende apitherapeutische producten die kunnen worden gebruikt. Aan het eind van de lesdag zit je zeker en vast ” Goed in je vel met het aarde element! “

Ochtend programma aarde element

Het theorie gedeelte bevat de volgende onderwerpen

-Geschiedenis van voetreflex
-Wat doet voetreflex?
-Uitleg voetenkaart
-Westerse/Chinese voetreflex
-5 elementen
-Hoe belangrijk je darmen zijn
-Hoe we de voetreflex therapie gaan combineren met de apitherapie

Middag programma aarde element

Het middagprogramma beslaat het aanleren van een spijsverteringsmassage en de uitleg over het combineren met bijenproducten. Ook gaan we verder in op het Milt vuur (je spijsvertering vuur). Daarna gaan we om de beurt de spijsverteringsmassage op elkaar oefenen. Als afsluiting krijg je nog tips mee hoe je naast deze spijsvertering massage apitherapie producten kunt inzetten om zo nog een beter resultaat voor je familie / cliënt(en) te behalen.

Datum

31 maart 2023

Tijdsduur

10.00-16.30 uur.

Kosten

De kosten voor deze inspirerende apitherapie en reflexologie dag bedragen 125 euro per persoon.

Verzorging

Er is koffie/ thee met iets lekkers en water aanwezig. Een lunch dient zelf meegenomen te worden. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof, welke iedereen na de workshop digitaal ontvangt. Tevens ontvang je een bewijs van deelname.

Locatie

Lucaswolde

Docent

Marjanne Jager

Aanmelden of vragen?

Let op: Op dit moment is deze opleidingsdag vol. Bij aanmelden word je daarom op de wachtlijst geplaatst. Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan de workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
MENU