Honingmassage

Honingmassage is een vorm van bindweefselmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurzuivere honing. De Russisch-Tibetaanse honingmassage is een zeer activerende en ontgiftende massage. De bloedcirculatie van het onderhuidse weefsel wordt door een pompwerking van de handen sterk geactiveerd, waarbij toxines en stofwisselingsslakken los worden gemaakt en af worden gevoerd. Honingmassage werkt ook als een natuurlijke scrub en verzorgt, verzacht en verstevigt de huid. Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporenelementen die de huid diep voeden en zo vernieuwing van de huid bevorderen. De huid voelt na de massage dan ook heerlijk zacht en glad aan. Lees meer over honingmassage.

Voor wie?


Het regelmatig ondergaan van een honingmassage zal de algehele weerstand van het lichaam ten goede komen. Daarnaast is het een effectieve methode voor huidverbetering, ontgifting (ook bij bijvoorbeeld cellulitis) en het verlichten van spier- en gewrichtspijn. Deze massage is bijzonder geschikt voor mensen die van een hele stevige massage houden. Kom het zelf ervaren.

Prijs


60 euro (+/- 60 minuten)
Kenningsmakingsactie: 10% korting op uw eerste behandeling.

Ervaringen


“ Vandaag heb ik een honingmassage gehad bij Josien. Dit was voor mij geheel onbekend, dus ik was erg nieuwsgierig. Josien heeft veel kennis en vindt het leuk om uitleg te geven. Comfortabel lag ik op haar massagetafel. Ze smeerde honing op mijn huid. Met haar handen maakte ze bepaalde pompbewegingen. Door het plakkerige van de honing voelde het op een gegeven moment alsof er steeds pleisters van mijn huid af werden getrokken. Dit eerst niet heel prettig, maar daarna wen je er aan. Het klinkt nu pijnlijker dan het is ;-). Ze deed dit in twee rondes. Na de eerste ronde werd mijn huid lekker warm en voelde ik mij gelijk ontspannen. Ze haalde de honing er af met warm water. Heerlijk! Na de huid kort even te laten rusten begon Josien met de tweede ronde. Dit gaf het zelfde gevoel, maar ik merkte dat ik dit als veel minder intens ervaarde dan de eerste ronde. De huid was nu inmiddels warm geworden en er aangewend.

Hierna dekte zij mij toe en kon mijn huid en ik zelf even rusten. Ik voelde mij daarna erg lekker schoon en ontspannen. Leuke en bijzondere ervaring om mee te maken!”

Afspraak maken


Wilt u zich laten verwennen tijdens een honingmassage? Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Ruby van den Heuvel. Uiteraard is het ook mogelijk deze doeltreffende techniek zelf te leren tijdens onze dagopleiding Russische honingmassage.
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU