(Electronisch) Natuurgeneeskundig advies

De apitherapie biedt de natuurgeneeskunde zeer krachtig werkende stoffen. Deze werken niet alleen bij acute problemen, maar ook bij langdurige en chronische aandoeningen. In het laatste geval duurt het wel vaak langer voor de merkbare werking intreed. De apitherapie is dan ook een prachtige behandelingsvorm voor een natuurgeneeskundig advies. Degene die dit advies verzorgt wordt ook wel apitherapeut genoemd.

Hoe werkt het?

Voordat er een vakkundig natuurgeneeskundig advies gegeven kan worden, wordt er een intake (ook wel anamnese genoemd) afgenomen. De anamnese is bedoeld om een goed beeld van jou als persoon en de klachten die jij ervaart te vormen.  De intake zal de basis zijn voor het uiteindelijke natuurgeneeskundige advies. De natuurgeneeskunde is een holistische vorm van behandeling, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de klacht, maar ook naar het overige functioneren van het lichaam en de geest. Het doel is om jouw gezondheid te ondersteunen en zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam de ruimte te geven.

Aan de hand van de anamnese ontvang je een uitgebreid behandelplan. Het behandelplan biedtalle handvaten om zelf aan de slag te gaan, het heft in eigen hand te nemen en aan uw gezondheid te werken. Zo nodig zal er naast apitherapie ook gebruikt worden gemaakt van andere natuurgeneeskundige behandelingsvormen zoals kruidengeneeskunde, aromatherapie en voeding. Daarnaast kunnen er ook fysieke behandelvormen worden geadviseerd, zoals bijensteken, bijenkastlucht, acupunctuur of massage. Samen zullen we kijken wat voor jou zinvol is.

Voor wie?

Het natuurgeneeskundig consult is eigenlijk geschikt voor iedereen met medische klachten. Wel is het belangrijk dat je open staat om hier op een natuurlijke manier aan te werken.

Ervaringen

Na een maandenlang kwakkelen tussen ziek, brak en het gaat wel, ben ik bij natuurgeneeskundig coach Ruby van den Heuvel terecht gekomen. Zij heeft mij geholpen door middel van natuurlijke voeding en apitherapeutische ampullen mijn weerstand weer op pijl te krijgen. Inmiddels ben ik 4 weken verder en voel ik mij eindelijk weer fitter. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb! Alle twijfelaars kan ik dan ook aanbevelen contact op te nemen, want gezond zijn is toch het allerbelangrijkste.

Prijs

All-in prijs van 90 euro voor intake, advies en terugkoppeling. Prijs is exclusief aanbevolen producten (bij een eventueel huisbezoek op wens van de cliënt worden extra kosten in rekening gebracht, neem hiervoor via onderstaand e-mailadres contact op). Voor vervolgconsulten worden extra kosten in rekening gebracht. Lees meer over het natuurgeneeskundig consult.

Interesse

Wil je op een natuurlijke manier aan je gezondheid werken? Of wil je effectief en blijvend (medische) klachten aanpakken? Voor extra informatie en het aanvragen van een intake kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU