(Electronisch) natuurgeneeskundig advies

De apitherapie biedt de natuurgeneeskunde zeer krachtig werkende stoffen. Deze werken niet alleen bij acute problemen, maar ook bij langdurige en chronische aandoeningen. In het laatste geval duurt het echter wel vaak langer voor de merkbare werking intreed. Apitherapie is dan ook een prachtige behandelingsvorm voor een natuurgeneeskundig advies.

Hoe werkt het?


Voordat er een vakkundig natuurgeneeskundig advies gegeven kan worden, wordt er een intake (ook wel anamnese genoemd) afgenomen. De anamnese is bedoeld om een goed beeld van u als persoon te vormen waarop vervolgens uw behandeling zal worden gebaseerd. De natuurgeneeskunde is een holistische vorm van behandeling waarbij niet alleen wordt gekeken naar de klacht, maar ook naar het overige functioneren van het lichaam en de geest om u als mens te ondersteunen en te genezen.

Aan de hand van de anamnese ontvangt u een uitgebreid behandelplan. Het behandelplan biedt u alle handvaten om zelf aan de slag te gaan, het heft in eigen hand te nemen en aan uw gezondheid te werken. Zo nodig zal er naast apitherapie ook gebruikt worden gemaakt van andere natuurgeneeskundige behandelingsvormen zoals kruidengeneeskunde, aromatherapie en voeding.

Voor wie?


Het natuurgeneeskundig consult is eigenlijk geschikt voor iedereen met medische klachten. Wel is het belangrijk dat je open staat om hier op een natuurlijke manier aan te werken.

Ervaringen


Na een maandenlang kwakkelen tussen ziek, brak en het gaat wel ben ik bij natuurgeneeskundig coach Ruby van den Heuvel terecht gekomen. Zij heeft mij geholpen door middel van natuurlijke voeding en apitherapeutische ampullen mijn weerstand weer op pijl te krijgen. Inmiddels ben ik 4 weken verder en voel ik mij eindelijk weer fit. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb! Alle twijfelaars kan ik dan ook aanbevelen contact op te nemen, want gezond zijn is toch het allerbelangrijkste.

Prijs


90 euro, exclusief aanbevolen producten (bij een eventueel huisbezoek op wens van de cliënt worden extra kosten in rekening gebracht, neem hiervoor via onderstaand e-mailadres contact op).

Interesse


Wilt u op een natuurlijke manier aan uw gezondheid werken? Of wilt u effectief en blijvend uw medische klachten aanpakken? Voor extra informatie en het aanvragen van een intake kunt u via e-mail, ruby@bee-healthy-apitherapie.nl, contact opnemen met natuurgeneeskundig coach Ruby van den Heuvel.
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2020)
MENU