Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Cosmetische gezichtsbehandeling met bijenproducten

Cosmetische gezichtsbehandeling

Een cosmetische gezichtsbehandeling is een volledige gezichtsbehandeling op basis van verschillende bijenproducten. De cosmetische gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling en masker. De behandeling wordt afgesloten met een sterk werkende natuurlijke, verzorgende antirimpelcreme. Tijdens de behandeling worden met verschillende doelen (reinigen, peelen, voeden, anti-aging) verschillende bijenproducten ingezet. Deze behandeling is niet alleen ontspannend, maar biedt ook een mooi inkijkje in de mogelijkheden voor het gebruik van bijenproducten in cosmetica.

Voor wie?


De cosmetische gezichtsbehandeling is geschikt voor alle huidtypes, uitzondering hierop is natuurlijk een allergie voor een van de bijenproducten.

Ervaringen


Na de intensieve reiniging voelt je huid zijdezacht aan. In de dagen erna had ik het idee dat mijn huid zachter en soepeler was. Mijn huid oogde frisser en droge plekjes waren als sneeuw voor de zon verdwenen.

Geïnteresseerd?


Wil je zelf een cosmetische gezichtsbehandeling leren geven? Of wil je zelf natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten maken op basis van de verschillende apitherapeutische bijenproducten? Geef je dan op voor de opleiding tot apicosmetica specialist of de workshop natuurlijke gezichtsverzorging. Het is ook mogelijk een workshop op maat aan te vragen van een dag (90 euro per persoon, minimaal 6 personen) of een halve dag (45 euro per persoon, minimaal 6 personen. Deze workshop is ook leuk voor vriendinnendagen. Neem contact op met Ruby via ruby[at]bee-healthy-apitherapie.nl voor de mogelijkheden.
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU