Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/deb126723/domains/bee-healthy-apitherapie.nl/public_html/pages/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy | Bee Beautiful, inleiding apicosmetica - Workshop Bee Healthy

Bee Beautiful, inleiding apicosmetica

In de apicosmetica worden bijenproducten gebruikt in lichaamsverzorgingsproducten (cosmetica, ter verhoging van de hygiëne, lichamelijke reinheid en het uiterlijk schoon). Tijdens deze workshop zullen we het gaan hebben over de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van apicosmetica. Uiteraard gaan we ook praktisch aan de slag en maken we een eigen product.

Bee Beautifuk!
 

honing-huid-e1433083794326

Datum
20 juni

Tijdsduur
14.00 – 16.30 uur.

Kosten
De kosten voor deze inspirerende apitherapie workshop bedragen 59 euro per persoon.

Verzorging
De workshopdagen zijn op basis van all inclusive. Dit houdt in dat er koffie/ thee met iets lekkers en water zal zijn. De lessen zullen worden ondersteund door middel van lesstof. Iedereen ontvangt daarom in de week voorafgaand aan de lesdag een uitgebreid digitaal naslagwerk over het desbetreffende onderwerp.

Locatie
ABHealthy op het Bijenpark in Rotterdam.
Adres:
Maeterlinckweg
3076 GA Rotterdam

Docent
Mesut Bayrakdar en Ruby van den Heuvel

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen, kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen aan de cosmetica workshop dus schrijf je snel in! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU