Categorieën
Geen categorie

Apitherapie steeds vaker in het nieuws!

Doctor-Bee-3_large“Hacking your health with bees!”, luidt de titel van een Amerikaans artikel dat wij tegen kwamen op het internet.
De apitherapie komt steeds vaker in het nieuws als krachtige behandelingsmethode. De apitherapie is inzetbaar bij een heel scala aan aandoeningen, van brandwond tot MS en van eczeem tot de ziekte van Lyme.

Wij hebben Bee Healthy opgezet met als doel de apitherapie in Nederland bekender te maken, goede informatie en behandelingen te geven en goede therapeuten op te leiden (lees ook gerust verder op onze website om meer te lezen en leren over apitherapie en de verschillende medicinale bijenproducten). Daarom zijn wij blij met alle positieve aandacht die onze eigen praktijkervaringen alleen maar onderstrepen. Maar ons af en toe ook weer nieuwe informatie leren waarmee wij weer verder aan de slag kunnen gaan om uit te zoeken in hoeverre dit ook klopt door na te gaan hoeveel wetenschappelijk onderzoek hiernaar is gedaan, hoe en waar deze methodes worden gebruikt en in de praktijk nieuwe ontdekkingen te doen.

Bijenproducten die natuurlijk de kern vormen van de apitherapie zijn zulke sterk werkende producten dat wij hopen dat meer mensen hun gezondheid in eigen handen nemen, eventueel contact met ons opnemen voor een gedegen advies en het heft in eigen handen nemen om te werken aan hun eigen gezondheid!

Het volledige artikel lees je hier: http://www.thedailybeast.com/articles/2015/11/14/hacking-your-health-with-bees.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU