Apitherapie Netwerk Nederland

Eén van onze doelen is het creëren van een platform of netwerk voor apitherapie in Nederland. Apitherapie is in Nederland helaas nog grotendeels onbekend, terwijl het absoluut een hele mooie en effectieve stroming binnen de natuurgeneeskunde is. Daarom bieden wij een basisopleiding, een vervolgopleiding, een e-cursus, diverse workshops en lezingen en advies op maat aan. Onze studenten brengen wij graag bijeen in onze online groepen. Natuurlijk hebben wij ook speciale intervisiedagen.

Coöperatie Bee United UA

Om het netwerk meer kracht bij te zetten, hebben wij in 2021 een coöperatie opgericht. De coöperatie combineert onderwijs over apitherapie en verkoop van apitherapeutische producten. Iedereen en elk bestaand bedrijf die hieraan een steentje bij wil dragen, kan lid worden van de coöperatie. Dit maakt de samenwerking tussen imkers, therapeuten en verkopers bijzonder gemakkelijk. Bezoek de website van Coöperatie Bee United UA voor meer informatie.

Op zoek naar een apitherapeut?

Ben je op zoek naar een apitherapeut? Wil je een uitvoerig natuurgeneeskundig en vakkundig apitherapeutisch advies? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij brengen je graag in contact met één van de apitherapeuten in ons netwerk.

Kenniscentrum Apitherapie Bee Healthy (2023)
MENU