Apitherapie Intervisiegroep

Speciaal voor (api)therapeuten bieden wij een intervisiegroep. De groep komt om de maand, door middel van een online meeting, bij elkaar. Tijdens de bijeenkomst bespreken we door de groep ingebrachte casussen en de problemen waar in de natuurgeneeskundige praktijk tegenaan gelopen wordt. Aan de hand van de casussen praten we over de aandoening vanuit de natuurgeneeskunde gezien, de behandelmogelijkheden, eventuele al behaalde resultaten door de therapeut zelf, wat er opvalt in deze casus, waar de groep meer over zou willen weten, welke aanvullende onderzoeksmogelijkheden er zijn en dingen die eventueel een probleem kunnen gaan vormen tijdens de behandeling.

Voor wie is deze apitherapie intervisiegroep geschikt?

Deze apitherapie intervisiegroep is bedoeld voor therapeuten en andere personen die geregeld bijenproducten inzetten in hun praktijk of adviseren aan klanten.

Heb je na het lezen van deze webpagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Data 2023

De data voor de gezamenlijke online bijeenkomsten zijn:

  • 17 januari
  • 28 februari
  • 2 mei
  • 13 juni
  • 3 oktober
  • 21 november

Tijden

De online bijeenkomsten (webinars) vinden plaats op dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Kosten

399 euro per persoon.
Tevens kun je gebruik maken van studentenkorting bij de Apitherapie Webshop.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden kan via onderstaand online aanmeldformulier. Lees voor aanmelding de Algemene Voorwaarden. Na aanmelding ontvang je van ons binnen twee werkdagen een bevestiging en factuur. Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk dan in je spambox. Helaas verdwijnen e-mails hier soms in. Natuurlijk kun je ons ook mailen.

De intervisiegroep gaat van start bij minimaal 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 10. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


    MENU