Categorieën
Geen categorie

Apicosmetica / Api-estetica kliniek

De bijenproducten zijn mooie ingrediënten voor het creëren van effectieve verzorgingsproducten voor huid, haar, mond en lichaam. De producten die zo ontstaan nemen we apicosmetica. De schoonheidsleer door gebruik te maken van bijenproducten noemen we Api-estetica. In Roemenië is er 15 jaar geleden zelfs een speciale Apicosmetica/ Api-estetica kliniek genaamd de Api-estetic beauty and health studio onder leiding van Neli Pfeiffer opgericht. In deze kliniek worden mensen met huidproblemen behandeld door middel van bijenproducten. De behandeling bestaat, afhankelijk van het specifieke huisprobleem, uit verschillende fases waarin verschillende bijenproducten worden ingezet. In de meeste gevallen zijn reinigen en het herstellen van de natuurlijke huidbarrière zeer belangrijke peilers. In sommige gevallen wordt er ook voedingsadvies of natuurgeneeskundig advies (apitherapie, kruidengeneeskunde, aromatherapie, homeopathie) gegeven. Ook worden er schoonheidsbehandelingen aangeboden. De jongste cliënt in deze kliniek is 16 jaar en de oudste is ver in de 80.

apicosmetica
api-esthetica

De resultaten, zo hebben wij gezien tijdens een workshop van Neli Pfeiffer op het Apitherapie congres in Roemenië, zijn werkelijk prachtig! En ook Ruby heeft in haar eigen leven, in haar praktijk genaamd Herbiatic en tijdens en na lesdagen van Bee Healthy bijna wonderlijke resultaten gezien. Graag willen wij de kennis doorgeven!

Wil jij weten wat bijenproducten kunnen betekenen voor jouw huid? Of wil je je kennis gaan vergroten om je praktijkaanbod (als schoonheidsspecialist of natuurlijk werkend therapeut) uit te breiden? Geef je dan op voor de apicosmetica opleiding en raak ook overtuigt van de krachtige werking van de bijenproducten. We zullen overigens niet alleen in gaan op bijenproducten, naar ook op andere natuurlijke producten om de staat van de huid te verbeteren en de mooiste en effectiefste natuurlijke cosmetische producten te maken.

(C) Foto’s in dit artikel: Api-estetic beauty and health studio, Boekarest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU